Comfort electronics

Comfort electronics


Coming home / leaving home module

Coming home / leaving home moduleDeze universele 12V-module (inbouwset) laat uw autolampen nog maximaal 30 seconden (na-)branden, nadat u de auto verlaten heeft. Op het moment, dat u het portier centraal vergrendelt, branden uw koplampen voor maximaal 30 seconden en schakelen zich daarna automatisch uit. Doel is, dat de weg van de parkeerplaats tot aan de huisdeur verlicht is en het thuiskomen vereenvoudigt.

Tevens kan bij het openen van de centrale deurgrendeling zodanig ingesteld worden, dat voor maximaal 30 seconden de koplampen tijdelijk branden. Dit om de weg naar uw auto te vergemakkelijken.

Tijdsduur is instelbaar van 10 tot 30 seconden.
Deze inbouwset bevat een Engelstalige montagehandleiding.

Niet geschikt voor canbus-voertuigen en/of voertuigen met xenon-verlichting.
De simpelste wijze om na te gaan of uw auto/motor uitgerust is met CAN-bus, is door de stekker van de originele halogeenlamp even los te koppelen van de koplamp. Vervolgens zet u het dimlicht aan. Als uw voertuig is uitgerust met CAN-bus, dan zal op uw dashboard een defect melding verschijnen van de koplamp, waarvan de stekker niet is aangesloten.


€ 29.95Aantal  Set US Style Blinker Modulen

Set US Style Blinker Modulen* Set bestaande uit 2 modulen
* Aansluiting aan stads- en knipperlichten
* Uitsluitend geschikt voor voertuigen met 12V-stroomaansluiting
* Maximaal vermogen tot 30 Watt
* Inclusief montagekit
* Moderne PWM-chip voor de hoogste betrouwbaarheid 
* Geringe termperatuursontwikkeling
* Een jaar fabrieksgarantie


De US Blinker Modulen worden eenvoudig aangesloten op stadslichten en richtingaanwijzers. De module laat het seriële knipperlicht meebranden zoals Amerikaanse auto's met ongeveer 50% lichtkracht. Tijdens het gebruik van richtinaanwijzers wordt deze functie tijdelijk uitgschakeld. De US Blinker Modulen worden in een complete verpakking geleverd.


€ 59.95Aantal